Inschrijven » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Inschrijven

Inschrijfformulier studiereis naar Finland november 2019
 • Voor uw boeking is de juiste tenaamstellling belangrijk. Voer niet uw roepnaam in, tenzij deze gelijk is aan de naam in uw paspoort.!
 • Voor uw boeking is de juiste tenaamstelling van belang
  U kunt kiezen of u een eigen kamer wilt of een kamer wilt delen met een andere reisgenoot
 • Indien u geen naam invult, wordt u ingedeeld met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht indien deze beschikbaar is. Anders kiest u voor een eenpersoonskamer.
  Hier kunt u aangeven of u naast handbagage ook ruimbagage wilt meenemen. denk er aan dat u bij handbagage maar heel beperkt vloeistoffen mag meenemen. Als u later ruimbagage wilt bijboeken, zijn de kosten hoger.
  Een annuleringsverzekering is aan te raden. Heeft u een dorlopende annuleringsverzekering, kijk dan even na of deze wel een studiereis (wordt gezien als zakelijke reis) dekt. De meesten doen dat namelijk niet.
 • Wij adviseren u een annuleringsverzekering te nemen. Zo bent u gedekt tegen het onverwacht moeten annuleren ivm ziekte, ongeval of overlijden van u, een familielid en andere onverwachte omstandigheden.

  Heeft een eigen particuliere annuleringsverzekering? De meeste verzekeringen dekken een studiereis alleen als u een zakelijke module heeft. Kijk dat na. Meer informatie op onze pagina Verzekeringen

  De verzekering die wij aanbieden is een unieke combinatie van een individuele en groepsreisverzekering. Hierbij kunt u ook annuleren als bv een collega of andere reisgenoot om een persoonlijke gedekte reden moet annuleren. Deze verzekering kunt u alleen via ons afsluiten. U ontvangt via ons bovendien een korting van 10% op de normale premie.

 • Als u uw partner laat overkomen, geef dan hier zijn/haar paspoortnaam op.
 • Hier kunt u de juiste tenaamstellling en een eventueel kenmerk invullen
 • Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens uitsluitend voor de organisatie van deze studiereis. Zoals de vereiste boekingen, de deelnemerslijst en de nieuwsbrief.