Reserveren Valet parking en Shuttle parking » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Reserveren Valet parking en Shuttle parking

Reserveer in 1 minuut uw Valetparking of Shuttle parking

Een comfortabeler begin van uw reis is niet mogelijk. Veilig, voordelig en gemakkelijk.

Als u met de auto naar Schiphol komt, heeft het NIS voor u een heel aantrekkelijk aanbod. U kunt voordelig gebruik maken van ons contract met de parking service. U kunt daarbij kiezen uit Shuttle parking of Valet Parking. U hoeft nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats en profiteert van aantrekkelijke tarieven.

En belangrijk: u heeft via ons altijd gegarandeert een parkeerplaats. Door de verbouwingen op Schiphol zijn 3000 parkeerplaatsen komen te vervallen wat direct resulteert in een tekort aan parkeerplaatsen. Uw auto staat altijd op een bewaakte en beveiligde parkeerplaats. Uw auto staat dus niet onbeheerd zoals op P3.

Valet Parking. Veilig, makkelijk en snel

Dit is de eenvoudigste en snelste manier van parkeren. U rijdt direct naar de vertrekhal. Daar wacht een medewerker van de parkeerdienst op u, helpt met de koffers en u loopt zo de vertrekhal in. Uw auto wordt door een professionele chauffeur geparkeerd op een afgesloten en bewaakt parkeerterrein.

Dit scheelt u een hoop tijd en moeite bij aankomst en vertrek en u bent ervan verzekerd dat uw auto veilig staat geparkeerd. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar als u arriveert. U kunt dus direct weer naar huis.

Bij Valet Parking hebben alle auto's 24/7 beveiliging en cameratoezicht en de autosleutels worden in een kluis bewaard. Dus gewoon uitstappen voor de vertrekhal en bij terugkomst, direct weer naar huis. Dit scheelt u veel tijd en voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Shuttle Parking. Makkelijk, veilig en zeker

Bij Shuttle Parking rijdt u zelf naar het parkeerterrein en geeft daar de auto af. U wordt met een shuttlebusje naar de vertrekhal gebracht. Als u bent geland, wordt u weer opgehaald en naar uw auto gebracht.  U hoeft dus niet meer op langparkeren P3 een plek te zoeken, slepen met de koffers en met de bus naar Schiphol. Maar u rijdt naar de parkeerplaats, uw auto wordt bewaakt geparkeerd en u reist met de shuttle naar de vertrekhal. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Reserveren Valetparking of Shuttleparking
  • geef aan van welke parkeerdienst u gebruikt wilt maken.
  • Op dit adres ontvangt u het voucher
  • Vul hier de datum in waarop u de auto komt brengen
  • Vul hier de datum in waarop u de auto weer komt ophalen