Contact » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Contact

U zit met een idee of een vraag over een studiereis of werkbezoek. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de haalbaarheid en mogelijkheden. En die blijken vaak breder dan u misschien denkt.

Onze Studiereizen vallen buiten de Werkkostenregeling

De studiereizen die door het Nederlands Instituut voor Studiereizen worden georganiseerd, kunt u als onbelaste vergoeding aan uw werknemer verstrekken. Dat betekent dat alle kosten inclusief de reis- en verblijfskosten buiten de werkkostenregeling (WKR) kunnen blijven.

Het is wel belangrijk dat u het zakelijk karakter in uw administratie goed onderbouwt. Met allerlei losse facturen levert dat nog wel eens discussie op. Het is dan ook verstandig om studiereizen en werkbezoeken door een professionele organisatie te laten organiseren.

Bij het Nederlands Instituut voor Studiereizen bent u daarvoor in goede handen. Omdat alle kosten en uitgaven gebundeld worden op één factuur onder de noemer studiereis, krijgt u daar geen discussie over.

Contactformulier

Nieuwsgierig geworden of wilt u gewoon meer weten? Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

@ Alle teksten op deze website zijn het intellectueel eigendom van het Nederlands Instituut voor Studiereizen en mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming (geheel of gedeeltelijk) worden gebruikt, in welke vorm en voor welk doel dan ook.

Op alle studiereizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing