Wie zijn wij » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Wie zijn wij

Het Nederlands Instituut voor Studiereizen (NIS) is een professionele organisatie met veel expertise en ervaring op het gebied van studiereizen, werkbezoeken, internationale delegaties en missies. Wij organiseren zowel reizen in opdracht (op maat) als in eigen beheer (met open inschrijving). Het NIS organiseert studiereizen, werkbezoeken en missies op een veelvoud aan terreinen. Wij beschikken wereldwijd over een uitstekend en uitgebreid netwerk. De reistechnische kant van de studiereizen wordt verzorgd door geselecteerde ANVR-reisbureaus.

Eigen formule

Het NIS heeft een formule ontwikkeld van een korte en intensieve reis, waarin theorie en praktijk zoveel mogelijk aan elkaar gekoppeld worden. Hierbij zijn een actieve participatie van de deelnemers en boeiende discussies ons uitgangspunt. Dit bereiken we door meerdere invalshoeken van een thema of problematiek aan bod te laten komen. De deelnemers doen in een korte en zeer intensieve periode een groot aantal nieuwe ideeën op. Daarnaast is er gelegenheid om uitgebreid en in een informele sfeer te discussiëren met collega's, zowel met buitenlandse vakgenoten als met reisgenoten.

Deskundig en onderscheidend

De Studiereizen die wij organiseren zijn met recht studiereizen, waarbij sprake is van een inhoudelijk goede en deskundige begeleiding. Al onze studiereizen worden begeleid door ervaren en op het thema deskundige mensen die de Nederlandse én buitenlandse situatie ter plekke kennen en een verbinding kunnen maken. Wij werken niet met buitenlandse studiebegeleiders die de Nederlandse situatie niet kennen.

Het NIS werkt nooit met 'standaardreizen' en vaste programma's, maar stemmen deze altijd af op de deelnemers. Ook bij studiereizen met open inschrijving.  Hiermee onderscheidt het NIS inhoudelijk en programmatechnisch van andere organisaties. De waardering voor onze studiereizen is hoog.