Art Travel International » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Art Travel International

Sinds 1999 organiseert het NIS design en cultuurreizen voor professionals, overheden en andere geinteresseerden onder de naam Art Travel International (ATI). Wij willen met onze reizen een tweeledig doel bereiken:

  • het bieden van de mogelijkheid om kennis te kunnen nemen van ontwikkelingen in de (beeldende) kunst, cultuur, ontwerp en design
  • het ontwikkelen van reizen voor start-ups, ontwerpers en innovators naar interessante lokaties en events
  • het stimuleren van de onderlinge contacten.

De reizen onder de noemer van Art Travel International hebben een brede focus. Zowel kunst en cultuur in brede zin maar ook thema's als nieuwe en innovatieve technologieen en ontwerpen. We zoeken altijd naar nieuwe en verrassende ideeen.

Onze reizen bieden aan (beginnende en ervaren) kunstenaars, ontwerpers en designers en anderen die actief zijn in de wereld van kunst, cultuur, creatief en technologisch design en ontwerp gelegenheid om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Door onze samenwerking met de organisatoren kunnen we een beter ingang en meer inhoud bieden.

Art Travel International ontwikkelt daarvoor pakketreizen naar de belangrijkste en interessante festivals, exposities en spannende bezoeken en 'safari's' waarbij alles in één keer is geregeld.

Bij onze kunst en cultuur reizen werken we samen met gerenommeerde partners om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken.

Samen met MADlab in Eindhoven - onderdeel van het MAD Emergent art center - zijn inmiddels een aantal zeer succesvolle reizen georganiseerd. Er zijn met regelmaat interessante reizen op het gebied van kunst, cultuur en design op het programma. Blijf deze pagina volgen en schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.