Verzekeringen » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Verzekeringen

Goed verzekerd op studiereis

Ga goed verzekerd op uw studiereis. Via het Nederlands Instituut voor Studiereizen kunt u tegen gunstige premie en voorwaarden een goede en unieke annulerings- en reisverzekering afsluiten.

Een unieke combinatie van een Individuele en Groepsannuleringsverzekering

De groepsannuleringsverzekering van het Nederlands Instituut voor Studiereizen is een unieke en één van de beste annuleringsverzekeringen van Nederland. U bent individueel verzekerd én als groep. Een unieke combinatie die niet standaard of alleen tegen een extra premie kan worden verzekerd.

Bij deze verzekering bent u individueel verzekerd bij overlijden, ernstige ziekte of een ernstig ongeval van u of uw familieleden, complicaties tijdens de zwangerschap of bijvoorbeeld bij materiële beschadiging van uw eigendom, huurwoning of het bedrijf waar u werkt, waardoor het noodzakelijk wordt dat u thuis aanwezig bent. De groepsdekking dekt ook de situatie dat één of meerdere personen waar u samen mee reist (max 12 personen) door bijvoorbeeld ernstige ziekte, ongeval of overlijden niet aan de groepsreis kunnen deelnemen. Handig als u samen met collega's gaat.

Deze complete en unieke groepsannuleringsverzekering kan alleen via het Nederlands Instituut voor Studiereizen worden afgesloten. Deze verzekering is geldig voor reizen in de gehele wereld.

Studiereizen worden gezien als een zakelijke reis en niet door de reguliere verzekeringen gedekt. Heeft u een particuliere verzekering, kijk dan goed na of deze ook een zakelijke module heeft. Anders loopt u het risico dat u niet bent verzekerd.

Een uitstekende reisverzekering

Gaat u op reis, dan wilt u goed verzekerd zijn tegen ziekte, ongevallen en verlies en diefstal van bagage. Wij kunnen u een van de beste reisverzekeringen aanbieden tegeneen aantrekkelijke premie.

Voor groepen kan er tegen een aantrekkelijke premie een speciale groeps reisverzekering worden afgesloten.