Ars Electronica 2015 » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Ars Electronica 2015

POST CITY – Habitats for the 21st Century

The city, it would appear, is humankind’s most successful survival strategy, and still our greatest social experiment. The Digital Revolution has imparted a new dimension to this experiment.

Bezoek aan Ars Electronica, conferentie en exhibitions

Wat ooit begon als een Pilotprojec, heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een van de belangrijkste mediakunstfestivals ter wereld: Ars Electronica. Een festival dat je gewoon niet kunt en mag missen.

Samen met MAD buzz organiseert Art Travel International een uniek bezoek aan Ars Electronica. Het arrangement  omvat het bezoek aan dit zinderende festijn inclusief deelname aan de conferenties, events en exhibitions alsmede de treinreis en het verblijf

Ars Electronica vindt plaats van 3 tot 7 september 2015 in het bruisende Linz in Oostenrijk.

Ars Electronica is een verzameling van conferenties, optredens, events en spraakmakende en interessante exhibitions verspreid over verschillende locaties in Linz. U zult al uw tijd nodig hebben om het  aanbod mee te kunnen maken. Op vrijdagavond vindt de Prix Ars Electronica plaats.

Andere studiereizen