Inschrijven » Nederlands Instituut Studiereizen
Inloggen

Login voor meer informatie over uw studiereis of werkbezoek

U kunt hier inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, neem dan contact met ons op. Na het inloggen komt u op de pagina van uw studiereis en/of werkbezoek.

Inloggen

Inschrijven

Dit is een erg populaire studiereis. Er zijn nog maar enkele plaatsen over. Schrijf je vandaag nog in.

Inschrijfformulier studiereis Canada 2 t/m 9 november 2019
  • Voor uw boeking is de juiste tenaamstellling belangrijk. Voer niet uw roepnaam in, tenzij deze gelijk is aan de naam in uw paspoort.!
  • Voor uw boeking is de juiste tenaamstelling van belang
  • U kunt een kamer (gescheiden bedden) delen met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht. Geeft u zelf geen naam op, dan zoeken wij deze voor u. Is er geen andere deelnemer beschikbaar dan moet u een één-persoonskamer nemen.
  • Indien u geen naam invult: tweepersoonskamer met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht als dit mogelijk is. Anders een eenpersoonskamer.
  • Wij adviseren u een annuleringsverzekering te nemen. Zo bent u gedekt tegen het onverwacht moeten annuleren ivm ziekte, ongeval of overlijden van u, een familielid en andere onverwachte omstandigheden.

    De verzekering die wij aanbieden is een unieke combinatie van een individuele annuleringsverzekering en groepsverzekering (tot 12 max personen). Hierbij kunt u ook annuleren als u samen met collega ('s) reist en één van de reizigers om een persoonlijk gedekte reden moet annuleren. Deze verzekering kunt u alleen via ons afsluiten. U ontvangt via ons bovendien een korting van 10% op de normale premie.

    Heeft een eigen particuliere annuleringsverzekering? De meeste verzekeringen dekken een studiereis alleen als u een zakelijke module heeft. Kijk dat na. Meer informatie op onze pagina Verzekeringen